Regina: geen pijn meer in mijn knieën – ik heb weer energie – ik voel me weer veel zekerder

Regina collage min15kilo 3

Veel gezondheidsklachten

Me niet fit voelen, altijd maar pijn in mijn knieën, niet meer op de skies kunnen, geen plezier hebben in winkelen – ik had het helemaal gehad met mezelf dit voorjaar. Ik moest (van de specialist) en wilde (voor mezelf) afvallen. Maar hoe? Ik had alle diëten al geprobeerd!

Goede ervaring met PowerSlim

Mijn nichtje Margriet was begin 2016 gestart met PowerSlim bij La Peau Satin in Leerdam en was enthousiast. Ze zei: waarom ga je niet een keertje mee? Zo kwam het dat ik eind maart, samen met Margriet, bij Willy aan tafel zat. Het was een gezellig, maar ook informatief half uurtje. Ik besloot dat ik, na mijn vakantie, ook wilde starten met PowerSlim. Mijn laatste strohalm!

Zou PowerSlim ook voor mij werken?

Half april legde Willy het programma aan me uit. Ze zag kennelijk mijn twijfels, want ze vroeg: ‘Heb je er een beetje zin in Regina?’ Ik reageerde toen in de trant van ‘ik heb wel zin in slank zijn, maar ik heb geen zin in afzien en het afvallen op zich’. Ook het aparte koken zag ik tegenop.

Had ik toen maar geweten wat ik nu weet, dan had ik me veel minder zorgen gemaakt. Het PowerSlimmen is me zo meegevallen. Ik had totaal geen honger, de producten smaakten me heerlijk, ik vond het leuk om met de recepten en weekmenu’s te werken. De wekelijkse weegmomenten motiveerden mij enorm. Telkens wees de weegschaal een kilo minder aan. In vier maanden tijd verloor ik ruim 13 kilo en ging ik over naar de fase gewichtsbehoud. Doordat ik me zo goed voelde ging ik ook steeds meer bewegen – wandelen, fietsen, de trap pakken, ik benutte iedere kans voor wat extra beweging.

Tevreden – niet langer dik

Inmiddels is het twee maanden later en ben ik nog eens twee kilo afgevallen. Ik voel me fit, de pijn in mijn knieën is zo goed als verdwenen, van de winter ga ik weer lekker skieën en kleding staat weer leuk. (2 maten minder!!) Dat allemaal dankzij PowerSlim en de coaches van La Peau Satin.

Regina Hakkesteegt, oktober 2016

Wil je, net als Regina, afvallen en minder last hebben van gezondheidsklachten?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Regina collage min15kilo 3