Ria: ik blijf gemotiveerd

Ria collage min20 2

Ik wilde afvallen

Het is mei 2018. Nadat ik allerlei ‘dieten’ had gevolgd, waarvan niets me blijvend heeft geholpen, kwam ik op de LadiesNight bij Sligro PowerSlim tegen. Ik ben die avond 3x teruggegaan naar de stand en had direct een klik met Astrid. Zij zou later mijn coach worden.

Zou PowerSlim voor mij toch de oplossing zijn? Ik heb de stap genomen en een kennismakingsgesprek gepland. Ik was er aan toe, want mijn energie was ver te zoeken en ik had gewrichts- en rugklachten.

PowerSlim past goed bij me

Begin juli ben ik enthousiast aan het PowerSlim programma begonnen. Het ging me zo gemakkelijk af. De producten smaken heerlijk en ze verzadigen goed. En wat nog belangrijker is: ik zag direct resultaat. Natuurlijk kwam ik voor diverse uitdagingen te staan:

  • we zijn op vakantie geweest – naar Canada – niet echt een land waar het gemakkelijk is om op je calorie- en koolhydraatinname te letten
  • ik moest een operatie ondergaan. Hierdoor was ik enkele weken ‘uit de roulatie’.

Maar deze uitdagingen heb ik aardig weten te hanteren. Het  afvallen ging gewoon door, in een iets lager tempo, maar toch.

Ria: min 20 kilo en ik blijf gemotiveerd

De wekelijkse consulten waren leerzaam, maar ook gezellig. Ik voelde me echt gesteund en heb van PowerSlim  mijn leefstijl kunnen maken. In totaal ben ik 20 kilo afgevallen en ik ben inmiddels al maanden op gewicht.

Mijn uithoudingsvermogen is enorm verbeterd en ik zit gewoon lekker in mijn vel. De weegmomenten bouwen we nu af, maar ik vind het fijn om toch regelmatig langs te gaan bij mijn coach Astrid. Ik steek er altijd wat van op en blijf zo gemotiveerd.

Ria Tromp, juli 2019

Wil je, net als Ria, op een verantwoorde manier blijvend afvallen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Ria collage min20 2