Rianne: je leert onbewust een heel andere leefstijl aan

 

Echt te zwaar

Ik ben gestart met PowerSlim omdat ik mezelf echt te zwaar vond. Ik woog 80 kg en met mijn 168 centimeter is dat echt teveel! Ik had al een en keer een koolhydraatarm dieet geprobeerd maar kreeg dan toch vaak last van lage bloedsuikers of lusteloosheid.

De knop om

Toch wilde ik ook PowerSlim een kans geven. Na het starterspakket van een week was eigenlijk bij mij de knop al om. Wat een heerlijke producten en wat een duidelijk eetschema. Het paste helemaal bij mij.

De momenten dat het even wat zwaarder werd was tijdens mijn maandelijkse periode.
Hier heb ik, samen met mijn coach Manuela, over gesproken. We hebben voor mij een ‘oplossing op maat’ bedacht. Een wat steviger lunch, met bijvoobeeld het meerzadenen bolletje met spinazie en courgette en geitenkaas, deed wonderen. Dit had ik zelf echt niet kunnen bedenken. Allemaal gezonde voeding en heerlijke gerechten

Tussendoortjes

Qua tussendoortjes is PowerSlim echt TOP. De Chunk is mijn favoriete tussendoortje. Deze bewaar ik voor het weekend. Dat is echt mijn verwenmomentje Ik ben inmiddels 10 kg kwijt en zit veel lekkerder in mij vel. Sporten gaat veel gemakkelijker en de kleding kon allemaal een kledingmaat kleiner!!! Soms wel 2 maten 😄
En deze zomer weer heerlijk in bikini 👙

Je leert onbewust een heel andere leefstijl aan

De PowerSlim methode kan ik iedereen aanraden. Het is zo gemakkelijk en je leert jezelf onbewust een hele andere levensstijl aan!!
Ik ben er enorm blij mee

Rianne van Vliet, mei 2021

Wil je, net als Rianne,  een aantal kilo’s verliezen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Rianne collage min10kilo