Sandra: ik wilde mijn leefstijl aanpakken, maar wel lekker blijven eten

 

Vakantie souvenir

In augustus 2020 kwam ik terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Gedurende drie lekker luie weken had ik me teveel laten gaan. Mijn vakantiesouvenir:  plus 6 kilo, wat mijn gewicht op 92 kilo zette.

Een gezonde leefstijl

Mijn voornemen: aan mijn leefstijl gaan werken, zodat mijn gewicht blijvend naar beneden zou gaan. Daarom is mijn keuze op PowerSlim gevallen. Ik wist dat ik goede begeleiding zou krijgen en dat die begeleiding niet zou stoppen na het bereiken van mijn streefgewicht.

PowerSlim

Het PowerSlim programma is heel duidelijk. Je weet precies wat je kunt eten om op een gezonde manier af te vallen. Ik genoot van mijn 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.  De producten zijn lekker en de recepten simpel en snel klaar. Ik had er veel plezier in en beschikte over een goed verzadigd gevoel.

In vijf maanden ben ik maar liefst 15 kilo afgevallen. Ik heb het traject als ‘gemakkelijk’ ervaren. Mijn coach begeleidde me heel goed. Ze luisterde goed naar me en had practische tips, waar ik ze nodig had. Op de website van PowerSlim staan leuke artikelen, ervaringsverhalen en recepten om me te inspireren.

Balans

Vroeger bleef ik dooreten. Ik weet nu hoe ik gemakkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet de beste keuze is, kan ik me weer gemakkelijk herpakken.  Dat lukte me vroeger niet. Als ik dan iets ongezonds had gegeten of gesnoept, bleef ik maar doorgaan.

Een goede gewoonte die ik blijf aanhouden is het maken van planningen. Ik plan per week wat ik ga eten en maak een boodschappenlijst. Maar ik kijk ook wat voor sociale activiteiten er zijn en houd daarmee rekening in mijn planning. In feite plan ik zo de balans.

Ik ben nog steeds maandelijks welkom bij mijn coach voor een weegmoment. Dit helpt me ook echt om op gewicht te blijven. Vanwege de ‘min 15 kilo’ heb ik mijn hele garderobe vervangen. Ik voel me energiek en ik straal. Dit is de Sandra die ik wil zijn.

Wil je, net als Sandra,  een aantal kilo’s verliezen?
Een nieuwe leefstijl aanleren, zodat je gewicht ook echt laag blijft??
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Sandra collage min15kilo