Sandra Van Unen

Het werken bij La Peau Satin als afslankcoach vind ik erg leuk. Het geeft mij veel voldoening om voor klanten iets kunnen betekenen op het gebied van leefstijl en verzorging met het doel, een gezond en mooi lichaam. Voor iedereen die zich optimaal fit wilt voelen om voluit te kunnen leven en genieten!

Ik begeleid klanten met het PowerSlim programma stap voor stap naar een andere stijl van eten, drinken en bewegen. Hiermee ontstaat gaande weg een gezond gewicht en een mooi lichaam. De coachgesprekken die onlosmakelijk aan het PowerSlim traject verbonden zijn geven je de kans op een gezond gewicht te komen en het allerbelangrijkste, dit zo te houden. Wanneer je jouw ideale gewicht hebt bereikt wordt je nog een jaar lang begeleid, totdat je helemaal zelf je balans goed weet te houden. Het leukste voor mij is, dat klanten steeds meer gaan stralen tijdens het traject. Dat vind ik erg leuk om te zien!
“Je goed voelen vind ik het allerbelangrijkste…!”

Tevens verzorg ik Size Zero behandelingen door middel van de Easy Shape Trainer voor een mooi een strak gevormd lichaam.
Figuurcorrectie en spierversteviging precies daar waar wenselijk is, behoort tot de mogelijkheden van dit geweldige apparaat.

Ik zie je graag bij La Peau Satin!

Sandra van Unen
Afslank Coach

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.