La Peau Satin: Schoonheidssalon Veenendaal

Mensen die lekker in hun vel zitten, presteren beter. Daarom neemt het bezoek aan onze schoonheidssalon in Veenendaal steeds toe. Bij La Peau Satin, jouw schoonheidsspecialist Veenendaal, vind je alles om je schoonheidsideaal te verwezenlijken. Wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur. Of het nu gaat om:

  • Mooiere gezichts- of lichaamshuid
  • Lager lichaamsgewicht
  • Slanker of strakker postuur
  • Bij een bepaalde gelegenheid passende make-up
  • Gladde voeten met gelakte teennagels

Een verzorgd en aantrekkelijk voorkomen is ook voor jou absoluut haalbaar. Want een eerste indruk maak je maar één keer. Jouw schoonheidssalon in Veenendaal draagt daar graag aan bij.

La Peau Satin schoonheidsspecialist Veenendaal biedt ook Guinot schoonheidsbehandelingen

schoonheidsspecialist veenendaalDe behandelingen en behandelmethoden van jouw La Peau Satin schoonheidsspecialist Veenendaal zijn van topkwaliteit. Wij geven uitsluitend behandelingen die je thuis niet zelf kunt uitvoeren. We gebruiken hoogwaardige apparatuur en professionele producten in sterke concentraties. Desgewenst adviseren we je in producten voor thuisgebruik. Zo is die mooie huid of dat strakke figuur voor jou ook bereikbaar. Wij werken met de TOPproducten van Guinot.

Onze gedegen opgeleide skinprofessionals zijn ware experts in professional skincare. Omdat de producten specifiek op jouw huidbehoefte zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden ingezet. De skinprofessional begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult. Met een grondige huidanalyse stellen we vervolgens samen jouw schoonheidsdoelen vast.

De geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op jouw te behalen doelen. De combinatie van onze kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert je een zichtbare huidverbetering op.

Afslanken bij jouw schoonheidssalon Veenendaal

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools en een stok achter de deur nodig. Daarom kies je voor La Peau Satin schoonheidsspecialist Veenendaal. De afgelopen jaren hebben wij talloze inwoners van Veenendaal en omgeving begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht.

Het PowerSlim programma

Wil je meer dan 5 kilo afvallen? Dan adviseren wij het PowerSlim leefstijlprogramma.

Afslanken met LPG

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met onze innovatieve endermologie behandeling kunnen wij bij La Peau Satin schoonheidssalon Veenendaal je huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

 

 

Contact Fluitersstraat 1
3901 DH Veenendaal
routebeschrijving
0318 742050veenendaal@lapeausatin.nl
Openingstijdenmaandaggeslotendinsdag09.00 - 15.00 uurwoensdag09.00 - 13.00 uurdonderdag09.00 - 18.00 uurvrijdag09.00 - 18.00 uurzaterdag09.00 - 13.00 uurzondaggesloten

Medewerkers in Veenendaal