La Peau Satin Schoonheidsspecialist Leerdam

La Peau Satin schoonheidsspecialist Leerdam

Bij La Peau Satin schoonheidsspecialist Leerdam merken we dat mensen beter presteren wanneer zij lekker in hun vel zitten. Om die reden neemt het bezoek aan ons als schoonheidsspecialist steeds toe. Bij La Peau Satin schoonheidsspecialist Leerdam vindt je dan ook alles om jouw ideaal te verwezenlijken. Wij bieden je de kennis, ervaring en apparatuur die je thuis waarschijnlijk niet hebt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor:

  • Gezichts- of lichaamshuid die weer straalt
  • Lager lichaamsgewicht
  • Strakker of slanker postuur
  • Passende make-up bij jouw gelegenheid
  • Gelakte teennagels en gladde voeten

Op deze manier is een verzorgd en aantrekkelijk voorkomen voor iedereen haalbaar. Kom langs bij La Peau Satin schoonheidsspecialist Leerdam. De eerste indruk maak je tenslotte maar één keer.

Guinot Schoonheidsbehandelingen in Leerdam

schoonheidsspecialist LeerdamOnze behandelingen en behandelmethoden zijn van topkwaliteit. Wij geven uitsluitend behandelingen die je thuis niet zelf kunt uitvoeren. We gebruiken hoogwaardige apparatuur en professionele producten in sterke concentraties. Desgewenst adviseren we je in producten voor thuisgebruik. Met onze hulp en advies is jouw doel ook zeker bereikbaar. Guinot is één van onze topproducten.

Onze gedegen opgeleide skinprofessionals zijn ware experts in professional skincare. Omdat de producten specifiek op jouw huidbehoefte zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden ingezet. De skinprofessional begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse om vervolgens samen jouw schoonheidsdoelen vast te stellen.

De  geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op jouw te behalen doelen. De combinatie van onze kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert je een zichtbare huidverbetering op.

Afslankstudio én schoonheidsspecialist Leerdam

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools en een stok achter de deur nodig. Daarom kies je voor La Peau Satin. De afgelopen jaren hebben wij talloze inwoners van Leerdam en omgeving begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht.

Meer dan 5 kilo afvallen?

Wanneer je graag meer dan 5 kilo wil afvallen, adviseren wij het leefstijlprogramma van PowerSlim. Bij La Peau Satin schoonheidsspecialist Leerdam vertellen we je graag meer over de PowerSlim kosten en goede resultaten.

Afslanken met SizeZero

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken. De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Jouw schoonheidsspecialist in Leerdam vertelt je er graag meer over.

 

 

Contact Meent 50
4141 AD Leerdam
routebeschrijving
0345 724905info@lapeausatin.nl
Openingstijdenmaandag9:00 uur tot 17:00 uurdinsdag9:00 uur tot 17:00woensdag9:00 uur tot 17:00donderdag9:00 uur tot 21:00vrijdag9:00 uur tot 17:00zaterdag9:00 uur tot 14:00zondaggesloten

Medewerkers in Leerdam