SizeZero Najaarsaanbieding

Dé trend van het moment!

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken! De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Met  onze Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding bereik jij het door jou gewenste resultaat.

Inmiddels gingen duizenden klanten je voor en danken zij hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer;,de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.  We verwelkomen je graag in één van onze salons!

 

 

Size Zero Kennismaking Body

Bij alle Size Zero behandelingen zetten we de Easy Shape trainer in. Aan die apparaat zijn 16 pads verbonden en die bevestigen we op je lichaam.  Het apparaat wisselt ultrasone geluidsgolven (die maken de vetcellen stuk, waardoor de inhoud eruit ‘loopt’) en spierstimulatie (waardoor de afvalstoffen naar de lymphe worden getransporteerd en de spieren en huid steviger worden) met elkaar af. Het resultaat: een slanker en strakker lichaamscontour.

  • We beginnen de behandeling met een korte kennismaking en intake
  • Daarna voeren we wat metingen uit om de samenstelling van de lichaamsmassa te analyseren
  • Dan is het zover: je krijgt je eerste lichaamsbehandeling
  • We sluiten de sessie af met een behandeladvies

Tijdens de landelijke acties (of op vertoon van een coupon uit glossy tijdschriften), betaal je geen € 59,00, maar slechts € 39,00.

Verzilver  je € 20,- korting op een SizeZero kennismakingsbehandeling