Start het jaar goed met PowerSlim …..

…. en krijg het lichaam dat je verdient.

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Online banner 300x424 NL BE

 

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoaches kunnen wij jou helpen bij het bereiken en behouden van een gewicht, dat bij je past en waar je je prettig bij voelt.
Met behulp van PowerSlim zorgen wij ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start.

 

 

 

 

Wat is PowerSlim

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee natuurlijk je overtollige kilo’s, maar wat eigenlijk nog belangrijker is: je brengt blijvende veranderingen aan in je leefstijl. Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma.

Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker.
Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Voordelen van het PowerSlim programma

• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte aan koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo-effect

Samen gaan we ervoor

Graag stellen we onze coaches aan je voor:

Astrid fotoManuela insta fotoNiesje foto

Rebecca portretTamara fotoWilly foto

 

Wij zijn Astrid, Manuela, Niesje, Rebecca, Tamara en Willy. Dagelijks zien we in onze praktijk hoe gemakkelijk afslanken gaat, als iemand je daarbij helpt.
Aan de hand van het PowerSlim programma begeleiden wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Eenmaal op gewicht kun je nog een jaar gebruik blijven maken van onze expertise, om ervoor te zorgen dat je je gewenste gewicht en je nieuwe energie ook daadwerkelijk behoudt.

Ervaringen

Kiki collage min35kilo

De afgelopen jaren hebben we honderden klanten begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Regelmatig mogen wij een mooi ervaringsverhaal van één van onze klanten op onze website plaatsen.  Graag zetten we op deze pagina Kiki Artz in het zonnetje. Kiki is maar liefst 35 kilo afgevallen. Je kunt haar ervaringsverhaal HIER lezen. De overige ervaringsverhalen lees je HIER.

 

 

 

Nu starten

Ontbijtbox post getekende lijnen afbeelding

Wacht niet langer. Hoe eerder je start, des te eerder je resultaat ziet. Als je voor 15 februari 2021 start krijg je van ons  bij  het starterspakket (of bij € 159,- aan losse producten) een PowerSlim Ontbijtbox t.w.v. € 29,95 cadeau. Deze ontbijtbox bevat:

 

 

Ben jij klaar voor verandering?

Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

 

 

Wil je graag afvallen? Vul je gegevens in voor vrijblijvende, telefonische informatie