Tatiana: het voelt goed om met een gezond gewicht de zomer in te gaan

Tatiana collage min16 kilo

Mijn lichaam schreeuwde om suiker

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen. Tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Van alles geprobeerd

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik voelde me moe, raakte snel geïrriteerd en had totaal geen uithoudingsvermogen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

PowerSlim

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij het PowerSlim center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij.  PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je gewoon met je gezin kunt mee eten, zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik, een jaar later, nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.

Tatiana: het voelt goed om met een gezond gewicht de zomer in te gaan

Ik voel me fitter, bruis van de energie en vol me supergezond.  Dit gun ik iedereen.

Tatiana, mei 2020

Wil je, net als Tatiana, afvallen en weer veel plezier beleven aan zomerse dagen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Tatiana collage min16 kilo