Tea: het leek wel vanzelf te gaan

Tea collage definitief

 

Snurken

Snurken – ik wist dat ik dat deed en dat het erger werd. Ik kreeg er last van. Daarom maakte ik een afspraak voor een intakegesprek in een slaap/waak kliniek. Ergens, diep van binnen, voelde ik dat wellicht mijn overgewicht de oorzaak zou kunnen zijn. Ook daar had ik last van: ik had weinig energie en vond dat mijn kleding niet langer leuk stond.

Daarom heb ik na onze vakantie, op 1 augustus 2019, een PowerSlim kennismakingsgesprek gepland bij Rebecca van La Peau Satin.

Afvallen met PowerSlim

Rebecca’s enthousiasme sloeg op mij over, ik koos voor PowerSlim en annuleerde de afspraak in de slaap/waak kliniek. Achteraf gezien was dit een uitstekende beslissing.

Mijn doel was om 20 kilo af te vallen. Omdat ik schildklierproblemen heb, ging ik er van uit dat het een lastig en langdurig traject zou worden. Door mijn drukke leven vergat ik vaak te eten.

Het PowerSlim programma bracht structuur in mijn eetritme. De eerste weken zette ik het alarm van mijn telefoon, om vooral de tussendoortjes niet te vergeten. Ik vind de producten heerlijk smaken en de recepten bieden enorm veel afwisseling.

Het leek wel vanzelf te gaan

Het afvallen leek wel vanzelf te gaan, er was geen week met tegenvallend resultaat. Ik had me dus voor niets zorgen gemaakt. Mijn doel kwam steeds dichterbij. Ik heb ook niet het gevoel gehad dat ik een dieet volgde. Ik zie het nu vooral als een leefstijl, waarbij ik me prettig voel.  Ik eet heerlijk en geniet van mijn tussendoortjes. De gesprekken met de coaches Rebecca en Astrid werkten goed voor me. Goede raad en tips te over.

Nu, een week voor kerst, ben ik op mijn streefgewicht. Ik heb weer energie en mijn kleding staat leuker. Fijne bijkomstigheid: ik snurk niet meer. Dat – en het feit dat ik me fit en vrolijk voel, is mijn motivatie om niet meer in mijn oude gewoontes terug te vallen.

Tea, december 2019

Wil je, net als Tea, afvallen om van het snurken af te komen? Je weer fit en aantrekkelijk voelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Tea collage definitief