Tip 1 Vrolijk en Fit met PowerSlim

 

Begin klein

Pauline’s eerste tip is: gooi niet gelijk je hele leven overhoop, maar begin klein. Bijvoorbeeld door erop te letten dat je voldoende water drinkt. De meeste mensen drinken veel te weinig. Vooral als je wilt afvallen, is voldoende water drinken (minimaal 2 liter per dag) een must. Alleen als je voldoende water drinkt kan je lichaam de afvalstoffen, die vrijkomen door de vetverbranding, op een goede manier afvoeren.

2 liter = 8 glazen

Begin de dag met 2 glazen water. Tijdens de nacht heeft je lichaam veel vocht verloren, dus vul dan snel aan. Drink een half uur voor de lunch, en een half uur voor het avondeten en een half uur voor het slapen gaan nogmaals een glas water. Dan ‘moet’ je er nog maar 3, daarvoor vind je vast wel een geschikt moment. Wat mij (Willy) goed helpt:

Willy cover

 

  • drink nooit een 2e kopje koffie of thee, zonder dat je tussendoor een glas water drinkt
  • plassen, handen wassen, glas water drinken
  • heb je trek en is het nog geen tijd voor je maaltijd of tussendoortje? Drink een glas water

 

 

 

 

 

Win een PowerSlim waterfles

PowerSlim waterflesWil jij ook zo’n leuke PowerSlim waterfles (waarde € 9,95) hebben? Je kunt er één winnen. Hoe? Stuur ons een e-mail met een foto/selfie van jezelf met een glas water. Onder de inzendingen verloten we de waterfles. Wij mogen jouw foto gebruiken in een collage.  Je kunt je foto insturen tot en met donderdag 8 april. De winnaar maken we via onze facebookpagina bekend. Natuurlijk krijgt de prijswinnaar ook persoonlijk bericht van ons.

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

Ontbijtbox post getekende lijnen afbeelding

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan (her)starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

We hebben een leuke actie: bij aanschaf van het PowerSlim Starterspakket krijg je een PowerSlim Ontbijtbox ter waarde van € 29,95 cadeau.