Tip 2 Vrolijk en Fit met PowerSlim

 

Breid je gewoontes iets uit

Pauline benoemt in dit filmpje 2 items die heel belangrijk zijn als je wilt afvallen:

  • plan je eetmomenten en doe je voorbereidingen ‘s avonds. ‘s Morgens ben je gehaast en geneigd dingen te vergeten. Zet gewoon alles klaar wat je nodig hebt om de dag op je werk gezond door te komen
  • breid goede gewoontes uit: als je toch de lunchpakketjes voor je man of kinderen maakt, maak dan ook je eigen lunchpakket.  Pauline is van plan om te gaan lunchen met magere kwark, die neemt ze mee in een luchpot, en een PowerSlim product – maar welk  ???????????????????????????

Win een PowerSlim Lunchpot

 

PowerSlim lunchpot afbeelding

Wil jij ook een PowerSlim lunchpot hebben? Je kunt er één winnen. Hoe?
Stuur ons een e-mail en vertel welk PowerSlim product Pauline in het filmpje laat zien. Onder de goede inzendingen verloten we een PowerSlim Lunchpot. De winnaar maken we op facebook bekend en natuurlijk krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht van ons.

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

Ontbijtbox post getekende lijnen afbeelding

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan (her)starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

We hebben een leuke actie: bij aanschaf van het PowerSlim Starterspakket krijg je een PowerSlim Ontbijtbox ter waarde van € 29,95 cadeau.