Je wilt graag gezonder eten, afvallen of gewoon weg meer inzicht hebben in voeding. Dit zijn allemaal redenen om op zoek te gaan naar een geschikte voedingscoach. Een voedingscoach kan jou helpen bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Ben je op zoek naar een voedingscoach Geldermalsen? Dan ben je bij La Peau Satin aan het juiste adres! 

Wat doet een voedingscoach? 

Een voedingscoach kan jou helpen bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. Dit gebeurt door meer inzicht te geven in voeding en een gezonde levensstijl. Begeleiding vanuit een voedingscoach kan op veel verschillende manieren. Zo kan deze begeleiding bestaan uit voedingsschema’s of persoonlijke gesprekken. Of je nu wilt afvallen of op gewicht wilt blijven, een voedingscoach kan jou helpen! 

De meerwaarde van een voedingscoach 

Wij van La Peau Satin kunnen ons voorstellen dat je eerst wilt weten wat onze voedingscoaches jou te bieden hebben. De hulp van onze coaches bestaat uit diverse onderdelen, namelijk: 
– Je krijgt inzicht in je huidige voedingspatroon 
– Je wordt geholpen bij het maken van gezondere keuzes door middel van een persoonlijk plan
– Je leert veel over je voeding
– Je hebt een stok achter de deur
– Je hebt zo een luisterend oor en krijgt antwoord op al je vragen

La Peau Satin, jouw voedingscoach Geldermalsen

Goed in je vel zitten, dat wil toch iedereen? Wij van La Peau Satin kunnen je begeleiden naar een blijvend gezond gewicht. Ons topmerk PowerSlim zorgt voor gemak, plezier en prachtige resultaten.

voedingscoach Geldermalsen

Wat doet PowerSlim?

Verantwoord en vrijblijvend afvallen is voor vele een grote uitdaging, maar wij als voedingscoach Geldermalsen, kunnen je daarbij helpen. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma waarmee je, zonder hongergevoel, snel en blijvend een gezond gewicht kunt bereiken. Dit programma is ontwikkeld door ervaren en gespecialiseerde diëtisten en voedingscoaches en biedt een verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon.

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dit is ook hetgeen wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Door anders te leren eten, zul je zien dat je dit blijvend kunt volhouden en je dus geen jojo-effect meer hebt. Natuurlijk word je hierbij niet zomaar in het diepe gegooid. Er wordt een persoonlijk op jouw afgestemd plan gemaakt. Hierna word je door onze PowerSlim coaches begeleid aan de hand van 3 fasen.

Wij hebben al veel klanten gehad die met plezier hun PowerSlim ervaring wilden delen. Zo kun je zien wat de voordelen zijn van onze PowerSlim behandeling. Benieuwd naar deze ervaringen? Je leest ze hier!

Overige behandelingen bij La Peau Satin:

– Cryolipolyse
– SlimLinePOD
– LPG behandeling lichaam
– SizeZero

Wil jij een gezonde leefstijl aanleren en een gezond gewicht behouden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je voedingscoach Geldermalsen! Tijdens dit gesprek maak je kennis met de coaches en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Deze mensen zijn mooi afgevallen met PowerSlim
Ik wil graag een voedinscoach Neem je contact met me op voor een afspraak?