Voorjaarskuur voor je darmen

Ontzettend veel mensen kampen met darmproblemen zoals obstipatie. Dit betekent dat je darm niet gezond is.

De verbindingen van je darmwand (tight junctions) staan dan te veel open waardoor er stoffen uit de darm het lichaam binnenkomen die daar niet horen. We noemen dit een lekke darm. Het immuunsysteem moet dan continu een beetje ‘aan staan’ om ervoor te zorgen dat de ziekteverwekkers zich niet te veel kunnen verspreiden. Dit heet  een laaggradige ontsteking. Zo’n ontsteking zorgt ervoor dat er extra veel energie naar het immuunsysteem moet.

Hierdoor geven je hersenen je lichaam geen toestemming  om af te vallen. Door het inzetten van de Colonkuur stap 1,2 en 3 kan je eerst de darm reinigen, vervolgens het lek (de tight junctions) herstellen en daarna je darmflora optimaliseren.

Doordat het lek en de laaggradige gaan genezen hoeft er niet meer zoveel energie naar je immuunsysteem te gaan en geven je hersenen je lichaam weer toestemming om vet te gaan verbranden. De verbeterde darmflora zorgt er tevens voor dat de vetverbranding optimaal verloopt.

Naast beter afvallen zetten we de colonkuur ook succesvol in voor diverse andere darmproblemen:

  • na  een antibioticakuur. Antibiotica doodt niet alleen de slechte, maar ook alle goede bacteriën. Hierdoor gaat je darmflora achteruit in gezondheid. Dit heeft invloed op je totale gezondheid en ook op het afvallen.
  • als voorjaarskuur voor mensen die heel bewust willen reinigen. Zij voelen zich heel energiek en vitaal en zo zien ze er ook uit.
  • bij obstipatie en spastische darm. Veel klanten hebben na 1 kuur totaal geen klachten meer.

Nieuw van PowerSlim Colondetox I Colonrepair II en Colonfix III afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de producten

Onderwerp je darmen aan een grondige onderhoudsbeurt met de nieuwe supplementen van PowerSlim:

PowerSlim Colondetox I

 

Colondetox 1: verwijdert gifstoffen en vult vitamines en mineralen aan

 

 

 

PowerSlim Colonrepair II

 

Colonrepair II: remt ontstekingen, verbeters insulineresistentie en herstelt de lekke barrières

 

 

 

PowerSlim Colonfix III

 

Colonfix III: voegt goede probiotica toe, waardoor je darmflora herstelt en je lichaam zichzelf weer gezond kan maken

 

 

 

Zo werkt de Colondetox kuur

Een reinigingskuur voor je darmen bestaat uit de volgende stappen

  1. Colondetox I – te beginnen op dag 1 – 4 tabletten op een dag – 1 op nuchtere maag, 1 bij elke maaltijd – gebruiken tot de verpakking (90 tabletten) leeg is
  2. Colonrepair II – te beginnen op dag 6 – 3 tabletten op een dag – 30 minuten voor elke maaltijd – gebruiken tot de verpakking (120 tabletten) leeg is
  3. Colonfix III – te beginnen op dag 20 – 3 tabletten op een dag – na elke maaltijd – gebruiken tot de verpakking (100 tabletten) leeg is

De producten zijn  zowel in onze winkels als online te koop.