Je wilt graag afvallen

Je wilt graag afvallen. In een lekker tempo en redelijk comfortabel. Op een gezonde en veilige manier. En vooral: met een blijvend resultaat.

Je hebt wel eens van het leefstijlprogramma PowerSlim gehoord, maar twijfelt nog: past het wel bij me?

Laat je gegevens hier rechtsboven achter en ontvang een GRATIS sample van de PowerSlim Fusili. Hiermee kun je een heerlijk gerecht maken. Het recept vind je hier en we zullen je het nog eens emailen.

Angelique BouwmanAnja Peters

 

De PowerSlim lifestyle

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dat is nu juist wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. We gaan je leren wat  je juist wel kunt eten. Door anders te leren eten, zul je zien dat je het blijvend vol kunt houden en je dus af bent van het ‘diëten’. Als je het PowerSlim programma volgt:

  • eet je dagelijks drie gezonde maaltijden
  • geniet je iedere dag van drie lekkere tussendoortjes

Afvallen met PowerSlim in drie fasen

Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je ontvangt een persoonlijk op jou afgestemd plan. Onze PowerSlim coaches begeleiden je daarnaast aan de hand van drie fasen.

Fase 1

Tijdens de eerste fase van afvallen met PowerSlim focus je je voornamelijk op afvallen. Je gebruikt bij je meeste maaltijden een PowerSlim product en ook je tussendoortjes zijn van PowerSlim. Je blijft in deze fase tot het moment dat je 80% van je overgewicht kwijt bent. Ondertussen heb je wekelijks contact met je coach voor een voortgangsgesprek.

Fase 2

Tijdens de tweede fase ga je weer wennen aan gezonde voeding uit de supermarkt. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken! Het contact met je coach bouw je af, maar het blijft: om de voorgang te bespreken, vragen te stellen, tips te ontvangen en de complimenten te krijgen over je harde werken tot nu toe. Gefeliciteerd met het bereiken van je streefgewicht!

Fase 3

Waar het met veel diëten vaak misgaat, is het gewichtsbehoud. Zo ben je misschien wel bekend met het jojo-effect. Afvallen met PowerSlim voorkomt dit. Tijdens de derde fase focussen we op optimaal en gezond gewichtsbehoud.

Vul je gegevens in en we sturen de fusili naar je op