Wat kost PowerSlim?

Natuurlijk wil je graag weten wat je gaat investeren voor het beste resultaat bij het afvallen.

De kosten van PowerSlim zijn per persoon verschillend en afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Vrouwen kunnen met PowerSlim 1 – 1,5 kilo per week afvallen en mannen ongeveer 1,5 – 2 kilo per week.

Als je wilt starten maak je een afspraak met één van onze coaches voor een intakegesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt.

Samen met je coach bepaal je welk streefgewicht je wilt bereiken.
Het PowerSlim programma bestaat uit drie fasen:

  • Fase 1: gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je 80% van je overgewicht kwijt bent en komt iedere week voor een coachingsgesprek.
  • Fase 2: gericht op wennen aan gewone voeding met gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase tot je op de streefgewicht bent. Je bezoekt je coach eenmaal per twee weken.
  • Fase 3: gericht op gewichtbehoud. Je blijft een jaar lang onder controle via maandelijkse bezoeken.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je € 12,50  – € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. Investeer je minder, dan berekenen we € 20,- consultkosten. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek met 14 weekmenu’s, waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken. Bekijk HIER de samenstelling van de startersdoos. Deze startersdoos kost € 159,00.

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is eerder gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa, dan op het verlies van kilo’s. Je slankt er dus heel mooi mee af. Al onze klanten (mannen en vrouwen) krijgen een platte maag en buik, vrouwen een mooie taille.

Lees de enthousiast verhalen van bijvoorbeeld Désirée, John en Henriette.

Wil je, net als Désirée, John en Henriëtte, afvallen? Snel en gemakkelijk, zonder hongergevoel?

Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl

Desiree_collagecollage-john

collage-henriette

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.