PowerSlim kosten: wat kost PowerSlim?

Wat kost PowerSlim? Wanneer je gaat investeren in het beste resultaat van afvallen, wil je natuurlijk weten wat die investering dan precies is. Bij La Peau Satin informeren we je graag over de PowerSlim kosten en waarop die precies zijn gebaseerd.

PowerSlim kosten zijn persoonsafhankelijk

De PowerSlim kosten zijn per persoon verschillend. Ze hangen vooral af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en het tempo waarin dat gaat.  Vrouwen kunnen met PowerSlim 1 tot 1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5 tot 2 kilo per week.

wat kost powerslim

Wil je meer advies over jouw doel of informatie over de PowerSlim kosten? Maak dan een afspraak met één van onze coaches voor een intakegesprek. Samen bepalen we welk streefgewicht je graag wilt bereiken, wat we daarvoor moeten investeren en wat dus de PowerSlim kosten zijn voor jouw persoonlijke doel.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek >

Wil je toch vast graag een antwoord op je vraag “Wat kost PowerSlim?“. Hieronder geven we je een indicatie van de PowerSlim kosten aan de hand van de fases uit het programma. PowerSlim prijzen hebben we niet standaard op de site staan maar stuur ons een email, vertel iets over je achtergrond en dan geven wij aan hoe je je bestelling kunt plaatsen in onze PowerSlim webshop.

Lees hier PowerSlim ervaringen!

Het PowerSlim programma

Het programma bestaat uit drie fasen:

  • Fase 1: gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je 80% van je overgewicht kwijt bent en komt iedere week voor een coachingsgesprek. In deze fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding die je normaal bij de supermarkt koopt door PowerSlim producten. Vlees, kip, vis, eieren, kwark en groenten mag je gewoon eten.
  • Fase 2: gericht op wennen aan supermarktproducten met gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase tot je op de streefgewicht bent. Je bezoekt je coach eenmaal per twee weken.
  • Fase 3: gericht op gewichtsbehoud. Je blijft een jaar lang gratis onder controle via maandelijkse bezoeken.

Wat kost PowerSlim per fase?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer € 2,50 tot € 3,00. De PowerSlim kosten die je per week of maand kwijt bent, zijn afhankelijk van de fase waarin je je bevindt. De producten zijn gemakkelijk te bestellen in onze PowerSlim Webshop.

De eerste fase

Wanneer je vijf producten per dag nodig hebt, investeer je dus € 12,50  tot € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase. In deze eerste fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding door Powerslim producten.

Inclusief wekelijkse begeleiding

De kosten van PowerSlim bestellen van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. Besteed je structureel minder, dan kunnen we €20,- consultkosten in rekening brengen.

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 7 dagen en vitamines en mineralen voor 30 dagen.  Bij het starterspakket krijg je een fantastisch mooi inspiratiekookboek cadeau. Bekijk HIER de samenstelling van de startersdoos.  Deze startersdoos kost € 159,00.Voor dit deel van onze webshop heb je een uniek wachtwoord nodig.

De volgende fasen

In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af, waarna je uiteindelijk overgaat op je reguliere voeding. De PowerSlim kosten zijn hier dus afhankelijk van de fase van afbouwen. Vanzelfsprekend adviseert je coacht je hierbij.

Tijdens deze fasen of hierna begeleidt je coach je nog een jaar of langer. Op deze manier helpen wij je om je leven lang je streefgewicht te behouden.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek! >

PowerSlim kosten tegenover het PowerSlim resultaat

De PowerSlim kosten zijn een substantieel aspect van jouw keuze. Hier staat echter een prachtig resultaat tegenover. Zo kregen onze klanten (zowel mannen, als vrouwen) een plattere buik en vrouwen een mooiere taille.

Nieuwsgierig naar PowerSlim recepten of de PowerSlim ervaringen? Lees de enthousiaste verhalen van bijvoorbeeld Brenda, Geeske en Carin.

Wil je meer informatie over de PowerSlim kosten of direct aan de slag met een gezonde leefstijl aanleren, afvallen en in balans blijven?
Neem contact met ons op! Bel 0345  724905 en maak een afspraak voor Intake PowerSlim. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden. De PowerSlim producten bestellen kan je gemakkelijk doen in onze PowerSlim webshop.

Je kunt ook een e-mail sturen.


Veel gestelde vragen over PowerSlim producten kopen

Wat is een goed moment om met PowerSlim producten te starten?

We hebben wekelijks klanten die starten met het PowerSlim leefstijlprogramma. Het komt zelfs voor dat mensen de week voor Kerst nog beginnen. We zien altijd een piek begin januari, na de krokusvakantie (begin maart), begin mei en na de zomervakantie, in september. Maar ieder moment is geschikt. Hoe eerder je begint met gezond eten, hoe eerder je je doel bereikt.

Mag ik het PowerSlim programma volgen tijdens mijn zwangerschap?

Als je zwanger bent kun je beter geen dieet volgen en dit geldt ook voor PowerSlim. Je ongeboren kindje heeft alle voedingsstoffen hard nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is wel verstandig om toegevoegde suikers te vermijden. Dit helpt om niet onnodig veel aan te komen en is ook beter in verband met het voorkomen van zwangerschapsdiabetes. In die zin kun je best dagelijks een verantwoord PowerSlim producten als tussendoortje nemen. Maar houd bij je maaltijden ‘de schijf van vijf’ aan.

De PowerSlim producten verzadigen zo goed, ik heb geen honger tijdens het programma. Kan ik een product minder nemen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Tijdens het programma is je bloedsuikerspiegel zeer stabiel vanwege de afwezigheid van (snelle) suikers. Dit zorgt ervoor dat je geen honger hebt. Op zich is dat fijn. Het is echter wel een absolute must om de aanbevolen hoeveelheid producten in te nemen, omdat je anders te weinig bouwstoffen binnenkrijgt. Hierdoor neemt je spiermassa af en wordt je stofwisseling vertraagd wat uiteindelijk leidt tot het jojo-effect. Neem dus altijd het aantal producten dat je met jouw PowerSlim coach hebt afgesproken.

Ik heb een glutensensitiviteit (overgevoeligheid). Kan ik PowerSlim volgen?

Ja, dat kan. Steeds meer mensen blijken een overgevoeligheid te hebben voor gluten. Bij mensen met glutensensitiviteit worden de darmvlokken niet aangetast zoals bij mensen met coeliakie. Er kan bij deze mensen wel een doorlaatbaarheid van de darm ontstaan. Hierdoor kunnen gluten en andere stoffen die er niet horen toch in de bloedbaan terecht komen en een lichte ontstekingsreactie tot gevolg hebben. Bij veel mensen verdwijnen de klachten na het weglaten van gluten uit de voeding. Bij La Peau Satin kan je ruim 45 PowerSlim producten kopen die glutenvrij zijn. Deze Powerslim producten zijn voor mensen met coeliakie niet geschikt omdat ze mogelijk nog sporen van gluten kunnen bevatten. Bij de meeste mensen met glutensensitiviteit geven deze sporen geen reactie.

Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?

Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs. Als je geen vlees eet, maar wel vis dan kun je natuurlijk vis eten. Eet je geen vlees en geen vis? Dan kun je voor je avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Andere vleesvervangers zijn vaak op basis van peulvruchten en bevatten al gauw 10 g koolhydraten per portie. Kies nooit een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Vraag bij je PowerSlim voedingscoach naar een uitgebreide lijst met geschikte vleesvervangers. Je kan als vegetariër dus gewoon PowerSlim producten bestellen.

PowerSlim Webshop: Waar kan ik goedkope PowerSlim producten online bestellen?

Persoonlijke begeleiding is een onmisbaar onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Maar misschien heb je het PowerSlim programma eerder gevolgd – bij ons of bij een ander center. In dat geval kun je Bij La Peau Satin goedkope Power Slim producten online bestellen. Stuur ons een email, vertel iets over je achtergrond en dan geven wij aan hoe je je bestelling kunt plaatsen in onze PowerSlim webshop.

Prijzen PowerSlim / Wat kost PowerSlim?

De kosten verschillen per persoon en hangen af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Als je wilt starten maak je een afspraak met onze voedingscoach voor een kennismakingsgesprek. Dat neemt ongeveer een uur in beslag. Je coach overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan besteed je ongeveer € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per weekt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de Power Slim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met een starterspakket (kosten € 159,00) met een variatie aan producten voor 7 dagen, vitamines en supplementen voor 30 dagen. Dit starterspakket bevat ook een inspiratie kookboek, waar je de rest van je leven met plezier en smaak uit zult koken.

Deze mensen zijn mooi afgevallen met PowerSlim
Intake PowerSlim Wil je meer informatie over de PowerSlim kosten of direct aan de slag met een gezonde leefstijl aanleren, afvallen en in balans blijven?