Wendy: was ik maar eerder met PowerSlim begonnen

Wendy streefgewicht collage Willy

Eigenwijs

Tja,….. waarom ik niet eerder ben begonnen met PowerSlim?? Ik was gewoon eigenwijs denk ik ! Op zich stoorde ik me ook niet zo enorm aan m’n extra kilo’s. Ik had altijd zoiets van : ‘dan moet ik maar minder snoepen, dan gaat het er wel vanaf’ . Maar dat had ik er dan weer niet voor over.

Nu is het toeval zo dat Tamara mijn buurvrouw is. Tamara werkt bij La Peau Satin, een PowerSlim center. Via haar kreeg ik ‘toevallig’ wel eens wat te proeven van PowerSlim. Die producten vond ik best wel goed smaken. Wel vond ik nog steeds dat ik gewoon geen suiker meer moest eten als ik wilde afvallen en dat daar dus helemaal geen maaltijdvervangers bij hoefden te horen. En hé; je gaat toch niet betalen om af te vallen??

 

 

 

Tien kilo te zwaar

Maar goed, het afgelopen jaar zat ik helemaal niet lekker in m’n vel en zo zat er toch stiekem wel 10 kilo teveel aan m’n lijf, waardoor ik toen dus wel heel strak in m’n vel zat…ppppffff. Toen kreeg ik ook nog de vraag of ik soms in blijde verwachting was en precies op dat moment zei Tamara dat ik gewoon moest gaan PowerSlimmen.

Uuuuhhhh…….. oké dan……we zien wel….

Dat voelt goed

Eenmaal gestart voelde ik me al gauw FANTASTISCH en ook belachelijk dom dat ik niet gewoon veel eerder begonnen was . De producten en de recepten zijn echt HEEEEEERLJK!

In het begin moest ik heel erg wennen aan 6x per dag eten. Regelmatig viel ik Tamara lastig met de vraag of ik echt wel zo veel kon eten en toch zou gaan afvallen……Ze legde dan uit dat ik juist al die voeding (veel eiwitten uit de PS producten, kwark, vlees, vis, groenten) nodig had om goed af te kunnen vallen. En ja: de kilo’s vlogen eraf! Ik vond het zo makkelijk dat ik m’n eerste doel (10 kilo afvallen) naar beneden bijstelde met 5 kilo. Ik ben dus nu gewoon 15 kilo lichter.

Wendy: was ik maar eerder met PowerSlim begonnen

M’n lijf voelt lekkerder, ik ben fitter en kleding staat allemaal veel leuker. Ik beweeg me veel gemakkelijker op mijn werk (ik heb een schoenenwinkel in Zaltbommel, MOOD for Shoes). Ik word overspoeld met complimenten en zeg dan ook regelmatig: GA GEWOON POWERSLIMMEN! Ik ben heel blij dat ik niet zelf ben gaan tobben en dat ik een stok achter de deur heb gehad en een coach die me kon vertellen wat ik beter wel en wat ik beter niet kon doen. Het is elke cent waard geweest!

December 2016, Wendy van Orsouw

Wil je, net als Wendy, afvallen en je weer fit en aantrekkelijk voelen??
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

 

Wendy streefgewicht collage Willy