Willy van Loon

Herken je dit:

  • je bent te zwaar en (daardoor?) voel je je vaak moe
  • je eet vaak ongezond of meer dan je zou willen
  • je kunt niet stoppen met snoepen of snacken
  • je kijkt liever niet in de spiegel
  • je vindt het niet langer leuk om kleding te kopen
  • je zelfvertrouwen laat je in de steek

Als je wilt afvallen en vitaliteit herwinnen maak dan een afspraak met mij.

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek vertel ik je hoe ik jou kan helpen om snel, eenvoudig en zonder hongergevoel af te vallen. La Peau Satin heeft alles in huis om jouw droom, een slank lichaam en strak lichaamscontour, te bereiken.

Ik ben vitaliteitscoach en gecertificeerd PowerSlim afslankconsulent. De afgelopen 2,5 jaar heb ik meer dan 100 klanten begeleid naar een blijvend lager gewicht. Lees bijvoorbeeld de verhalen van Jasna, Désirée of John.

Jasna_collage

Desiree_collage

collage-john

 

 

 

 

 

 

 

Een carrière in de ICT, afgesloten door de verkoop van mijn toenmalige bedrijf, gaf mij de ruimte om mijn droom te realiseren: een eigen praktijk waar veel aandacht is voor het individu, bewustwording van een gezond eet- en leefpatroon en persoonlijke verzorging met als doel: de klant beter in zijn/haar vel te laten zitten.
De afgelopen jaren heb ik genoten van iedere werkdag en vooral van de mooie resultaten die we boeken. Het is heerlijk om klanten te volgen op hun weg naar een lager gewicht en te zien groeien in zelfvertrouwen.

Wil je ook afvallen, snel gemakkelijk en zonder hongergevoel?

willy

 

Bel dan 0345-724905 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ik maak graag tijd voor je vrij.