Wilma: ik begon gelijk aan mijn eigen metamorfose

Wilma collage min246kilo 2

Ik wilde graag afvallen

Al een tijdje had ik de wens om af te vallen. Ik had last van allerlei lichamelijke ongemakken en kreeg steeds vaker rugklachten. Bovendien werd ik bepaald niet vrolijker als ik in de spiegel keek.

Cyrelle was mijn voorbeeld

Cyrelle, een kennis van mij, gaf mij het zetje wat ik nodig had. Zij was veel afgevallen het laatste jaar en zij zag er geweldig uit. Echt een metamorfose! Zij vertelde me wat dit met haar deed en dat ze inmiddels zelf als PowerSlim coach is gaan werken bij La Peau Satin. Ze raadde mij aan een vrijblijvend informatie en kennismakingsgesprek aan te vragen en zo gebeurde het……………..

Het kennismakingsgesprek

Mijn kennismakingsgesprek met Sandra heeft mij een duidelijk beeld gegeven van wat het PowerSlim systeem inhoudt. Ook heeft zij mijn wensen in kaart gebracht en op de weegschaal een compositiemeting gemaakt van mijn lichaamssamenstelling. Deze cijfers hebben mij doen besluiten geen dag langer te wachten en direct van start te gaan met mijn eigen metamorfose.

Mijn doel: min 25 kilo

Mijn gestelde doel was:-25 kilo gewichtsverlies. Ik zette mijn schouders eronder en ging ervoor! Wekelijks bezocht ik mijn coach Sandra om de week door te nemen, mijn vragen te stellen en te wegen. De recepten van PowerSlim vind ik erg lekker en zijn vrij gemakkelijk te bereiden. Je mag ook best veel eten op een dag en ik kreeg er al snel plezier in.

Echt lastig heb ik het eigenlijk niet gehad in al die maanden. Mijn gerechten zagen er altijd zo feestelijk uit, dat mijn gezinsleden en collega’s soms jaloers toekeken wat ik nu weer voor lekkers te eten had. Vaak fotografeerde ik ook de gerechten op mijn bord en heb daar een mooie collage van gemaakt. Wanneer er iemand jarig was nam ik gewoon mijn eigen PowerSlim snack mee en daar kon ik dan ook echt van genieten.

Ik bereikte mijn doel in vijf maanden

Mijn afslankproces liep als een trein. Nu, eind augustus, dat is 5 maanden na mijn start,heb ik mijn streefgewicht behaald. Dat is dus een gewichtsverlies van 5 kilo per maand. Ik voel me echt fantastisch! De lichamelijke ongemakken zijn verdwenen. Natuurlijk heb ik ook leuke nieuwe kleding gekocht en ik ben supertrots op mezelf!

De ‘balansfase’ ga ik zeker gebruiken om maandelijks mijn coach te bezoeken en te wegen. Samen houden we dan mijn gewicht in de gaten want dit behaalde resultaat wil ik natuurlijk dolgraag behouden!

Wilma Blanken, Augustus 2019

Wil je, net als Wilma afvallen en een echte metamorfose ondergaan?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Wilma collage min246kilo 2