Zijn er ook slechte ervaringen met PowerSlim?

Regelmatig plaatsen wij ervaringsverhalen van klanten, die goed en blijvend zijn afgevallen op onze website. Daar lees je de beste PowerSlim ervaringen. Het zijn verhalen van ‘echte mensen’, de bijbehorende foto’s zijn niet bewerkt. Uiteraard hebben deze klanten toestemming gegeven om hun verhaal en beelden te plaatsen. We merken dat mensen het leuk vinden om deze verhalen te lezen.

Marco collage min148kiloMariska collage min161kiloCorine collage definitief

 

Zijn er ook slechte ervaringen met PowerSlim?

Voordat een klant begint aan het PowerSlim leefstijl programma verzorgen wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Niet zelden stelt onze bezoeker dan de vraag: zijn er ook slechte ervaringen met PowerSlim?

Deze vraag is, net als veel andere vragen, niet met een simpel ja of nee te beantwoorden. Als je van nuance houdt, lees dan verder.

Afvallen

Als je blijvend wilt afvallen is het belangrijk dat je een leefstijl gaat aannemen die:

 • gewichtsverlies als resultaat heeft
 • je goed kunt volhouden

zodat je, als je eenmaal je gewenste gewicht hebt bereikt, het ook kunt vasthouden.

 

PowerSlim

PowerSlim is een leefstijlprogramma, gericht op afvallen en vooral: gericht op vet verbranden. We bereiken dat doordat je tijdelijk overschakelt op de PowerSlim

 • maaltijdproducten: muesli, granola, toast, crackers, brood, pasta, rijst
 • tussendoortjes: dranken, reepjes, koekjes

Volg je het programma, dan eet je 3x per dag een gezonde maaltijd, samen met je huisgenoten en geniet je 3x per dag van een lekker tussendoortje. Je eet gezond en volwaardig, want we leveren recepten op basis van pure producten. Lekker veel groenten en vlees, vis, kip, eieren en kwark. Je valt af omdat je puur eet en minder dan 40 gram koolhydraten per dag binnenkrijgt. Je lichaam gaat je vetreserves aanspreken en jij wordt mooi slank.

PowerSlim Nee

PowerSlim past niet bij je als je:

 • jonger dan 18 jaar of ouder dan 74 jaar bent
 • zwanger bent of borstvoeding geeft
 • niet bereid bent ‘s middags en ‘s avonds groenten te eten
 • alcohol deel uitmaakt van je dagelijks leven
 • over onvoldoende motivatie beschikt

PowerSlim Ja

PowerSlim past goed bij je als je:

 • bereid bent blijvend je voedingspatroon aan te passen
 • het leuk vindt je nieuwe recepten eigen te maken
 • je eetmomenten kunt en wilt plannen
 • in je gezondheid wilt investeren – in tijd en geld

Bij twijfel

PowerSlim Sesam Lijnzaadbrood afbeelding 550x550PowerSlim Granola Cashew AardbeiPowerSlim Frambozencake afbeelding 550x550PS00452 FusilliPowerSlim Drank blauwe bes GranaatappelPowerSlim reep crunchy kokos afbeelding

Natuurlijk is het een hele beslissing om tot een goede keuze te komen. Het gaat immers (ook) om je gezondheid. Daarom is een kennismakingsgesprek bij ons altijd vrijblijvend. Je mag altijd ‘nee’ zeggen of er nog even over nadenken. Als je twijfelt over de smaak van de producten: we hebben ook dagdoosjes. Veel klanten kopen één of twee dagdoosjes. Dan is de investering beperkt en kun je gelijk beoordelen wat je van de smaak van de producten en van de recepten vindt.

Kennismakingsgesprek

Wil jij ook graag afvallen en een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek PowerSlim? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen op korte termijn contact met je op.