Zo kom jij in het bezit van een slowcooker

Na een prachtige zomer gaan we langzaam terug naar het normale ritme. Werken, je huishoudelijke taken, sportlessen, boodschappen doen en nog vlug even wat koken. Het is heel verleidelijk om een maaltijd met pakjes en zakjes te bereiden. Bij een enkeling schiet het koken er zelfs helemaal bij in. Even snel friet of pizza halen is natuurlijk een stuk makkelijker dan uitgebreid in de keuken staan. Hierdoor  komen er steeds vaker weinig voedzame maaltijden op tafel.

Slowcooker

In het normale ritme komen hoeft gelukkig  niet te betekenen dat je in oude gewoonten gaat terugvallen. Met de slowcooker van PowerSlim zet jij zonder moeite een gezonde en voedzame maaltijd op tafel. Een slowcooker bereidt gerechten op relatief lage temperatuur, waardoor vitamines beter behouden blijven. Je hoeft nauwelijks bereidingsvet te gebruiken, omdat het vocht uit vlees en groenten (of toegevoegde bouillon), voldoende is om je gerecht te bereiden. Doordat:

  • het deksel op de pan blijft en
  • het apparaat een langzame manier van garen hanteert

krijgen de smaken de kans om goed samen te smelten. Een soep uit de slowcooker is bijvoorbeeld veel smaakvoller dan een soep die je in tien minuten op het fornuis klaarmaakt.

Het grootste voordeel van de slowcooker is dat je er niet bij hoeft te blijven:

  • ’s morgens doe je de ingrediënten in de cooker en zet je ‘m aan
  • rond etenstijd staat er een heerlijke maaltijd op je te wachten

Het apparaat is ontworpen om zijn werk zonder toezicht te doen. Het koken neemt dus veel minder van je tijd in beslag. Terwijl het gerecht in de slowcooker staat te pruttelen is kun jij gewoon je dagelijkse dingen doen. Ook handig: als je meerdere porties kookt kun je een deel van de maaltijd invriezen.

Zo kom jij in het bezit van een slowcooker

Je kunt zo’n slowcooker (met een winkelwaarde van € 69,95) niet bij ons kopen, maar je kunt wel in het bezit komen van dit trendy apparaat. Sterker nog: je krijgt er zelfs een PowerSlim-proof receptenbrochure bij cadeau. Hoe kun jij in het bezit komen van een slowcooker?

  • Ben jij enthousiast over onze begeleiding en het PowerSlim programma? Wij waarderen het enorm als jij de moeite doet om ons aan te bevelen. Wanneer jouw vriend(in), familielid of kennis  tijdens de actieperiode t/m 21 oktober  bij La Peau Satin start met het PowerSlim programma, ontvang je van ons een slowcooker met PowerSlim-proof receptenbrochure cadeau.
  • Heb jij in het verleden (2017 of eerdere jaren) bij ons het PowerSlim programma gevolgd en wil je opnieuw gaan starten, dan krijg je van ons een slowcooker cadeau bij 8 kilo gewichtsverlies.
  • Ben je een nieuwe nieuwe klant, dan krijg je van ons bij 8 kilo gewichtsverlies een slowcooker cadeau.

 

 

 

 

Ik ben of ken iemand die belangstelling heeft voor PowerSlim en 

wil graag in het bezit komen van een Slowcooker met receptenbrochure.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.